Diensten

Unieke technologieën & moderne aanpak

Digitale Marketing

- Social media marketing
- Marketing campaigns
- Markting management
- SEO

E-commerce

- E-Commerce website design
- WooCommerce
- Content management
- Hosting

Digitale Hulp

- Visual identity
- Branding for social media
- Custom illustrations

We kijken ernaar uit om een ​​nieuw project te starten

Laten we uw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Waarom met ons werken?

Klantgericht

We hechten veel belang aan het begrijpen van uw behoeften en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen. U als klant staat bij ons altijd op de eerste plaats en we streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de geleverde diensten.

Ervaring

Bij van Oosten ICT hebben we al ruim 3 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Deze ervaring stelt ons in staat om oplossingen van topkwaliteit te bieden die aan uw behoeften voldoen. Kortom, onze ervaring is in het voordeel van u als klant en stelt ons in staat om u de best mogelijke service te bieden.

Technologie

We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en mogelijkheden die beschikbaar zijn. We investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat we onze klanten kunnen voorzien van de meest geavanceerde oplossingen die voldoen aan hun behoeften.

Ons werkproces

Is gebaseerd op een gestructureerde en transparante aanpak die gericht is op het leveren van oplossingen van hoge kwaliteit die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

Diepgaande analyse

Ons werkproces begint met een diepgaande analyse van uw behoeften en doelen, waarbij we uw bedrijfsprocessen en -systemen grondig onderzoeken.

Onderzoeken

Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan op dat rekening houdt met uw specifieke behoeften en doelen.

Uitvoeren

Zodra het plan is opgesteld, gaan we aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling van de oplossing. We zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van ons werkproces en dat we op regelmatige basis updates geven over de voortgang van het project.

Opleveren

Nadat de oplossing is ontworpen en ontwikkeld, zorgen we voor een grondige kwaliteitscontrole en testen we de oplossing uitvoerig om er zeker van te zijn dat deze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

Ondersteuning

Ten slotte zorgen we voor de implementatie en levering van de oplossing, waarbij we u voorzien van de benodigde ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u de oplossing effectief kunt gebruiken.